Om oss

litt om oss

Skansen Regnskap & Rådgivning AS ble stiftet i 2005 av Richard Petterson, og vi har siden den tid tilegnet bred kompetanse innen mange forskjellige bransjer, samt etablert flere sterke kundeforhold med ulike bedrifter i Stavanger-området.

Vi fremstår i dag som et kompetansesenter innen bedrifts- og skatterådgivning, regnskapsførsel og lønn, samt markedsføringsledelse.

Bransjer

Vi besitter allsidig og bred erfaring fra ulike bransjer. Dette setter oss i en god posisjon og gjør oss i stand til å tilby kvalitative rådgivnings- og regnskapstjenester innenfor de fleste virksomhetsområder.

Våre medarbeidere

Skansen Regnskap & Rådgivning AS har høyt fokus på fagkunnskap og kompetanse blant selskapets ansatte. Kompetanse, fleksibilitet, tilgjengelighet og service er for oss viktige elementer som skal gjøre oss i stand til å skape resultater som overgår kundens forventninger.

Richard Petterson

Odd Egil Torgersen

Hans Kristian Tjemsland

Hysni Beqiri

Hege Petterson

Skybaserte løsninger

Spar tid, og få tilgang til ditt regnskap fra hvor enn du måtte ønske gjennom våre skybaserte løsninger! Dette gjør det enkelt å ha full kontroll over din bedrift sin økonomiske situasjon til enhver tid, samt legge inn diverse bilag, etc.

Systemene vi benytter oss av:

Kundeside

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg som kunde å ta del i regnskapsforholdet i akkurat den grad du selv måtte ønske. Under ligger derfor noen nyttige lenker for deg som kunde!

Pålogging til våre regnskassystemer:

Karriere

Vår oppdragsmengde er økende og i den anledning søker vi medarbeidere som innehar autorisasjon og/eller lang erfaring innen fagområdene regnskap, skatt, lønn og rådgivning. Arbeidsoppgaver vil være:

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale – richard@skansenbedrift.no

Scroll to Top