Om oss

litt om oss

Skansen Regnskap & Rådgivning AS ble stiftet i 2005 av Richard Petterson, og vi har siden den tid tilegnet bred kompetanse innen mange forskjellige bransjer, samt etablert flere sterke kundeforhold med ulike bedrifter i Stavanger-området.

Vi fremstår i dag som et kompetansesenter innen bedrifts- og skatterådgivning samt regnskapsførsel og lønn.

Bransjer

Vi besitter allsidig og bred erfaring fra ulike bransjer. Dette setter oss i en god posisjon og gjør selskapet i stand til å tilby kvalitative rådgivnings- og regnskapstjenester innenfor de fleste virksomhetsområder.

Vi har blant annet kunder fra klesbransjen, cafébransjen, oljenæringen, butikkbransjen, etc. Vi vil dermed høyst sannsynlig ha et godt informasjonsgrunnlag om den bransjen akkurat du driver innenfor!  

Våre medarbeidere

Skansen Regnskap & Rådgivning AS har høyt fokus på fagkunnskap og kompetanse blant selskapets ansatte. Kompetanse, fleksibilitet, tilgjengelighet og service er for oss viktige elementer som skal gjøre oss i stand til å skape resultater som overgår kundens forventninger.

Richard Petterson

Odd Egil Torgersen

Hege Petterson

Hans Kristian Tjemsland

Hysni Beqiri

Skybaserte løsninger

Spar tid, og få tilgang til ditt regnskap fra hvor enn du måtte ønske gjennom våre skybaserte løsninger! Dette gjør det enkelt å ha full kontroll over din bedrift sin økonomiske situasjon til enhver tid, samt legge inn diverse bilag, etc.

Systemene vi benytter oss av er Visma E-accounting

Kundeside

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg som kunde å ta del i regnskapsforholdet i akkurat den grad du selv måtte ønske. Under ligger derfor noen nyttige lenker for deg som kunde!

Pålogging til våre regnskassystemer:

Karriere

Vår oppdragsmengde er økende og i den anledning søker vi medarbeidere som innehar autorisasjon og/eller lang erfaring innen fagområdene regnskap/skatt.

Arbeidsoppgaver vil være;

  • Rådgivning overfor kunder mht. regnskap, skatt og økonomirelaterte problemstillinger
  • Regnskapsførsel
  • Lønn
  • Fakturering
  • Skatt, selvangivelser og årsoppgjør
  • Økonomiske analyser

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale – richard@skansenbedrift.no